Je kdo za vas kdaj naredil kaj lepega? Va m pomagal pri nečem, kar ste nujno potrebovali? Vam stal ob strani, ko nihče drug ni ali pa vam je nekdo s svojo gesto preprosto le polepšal dan? Ste se mu vi ob tem želeli zahvaliti pa nikakor niste vedeli kako oz.niste našli pravega načina?

Sedaj smo tu mi, da vam pomagamo, da se z našo prisrčno, lepo in elegantno Škatlico zahvale končno le oddolžite tistemu vašemu prijatelju, sodelavcu, sorodniku ali znancu….

Vsi, ki smo del Škatlice zahvale, se zavedamo, da je včasih težko najti primerno darilo ali primerne besede zahvale, saj se včasih počutimo, da ne glede na to, kaj rečemo ali kupimo osebi, ki nam je uslugo naredila, ne moremo dovolj oddolžiti za njen trud.

Ampak prepričani pa smo, da čisto vsaka, še tako mala pozornost, lahko ljudem nariše nasmešek na obraz in jim da občutek, da so cenjeni.

Z našo Škatlico zahvale se ne boste le (vsaj majčkeno) oddolžili nekomu, ki je bil ob vas takrat, ko ste ga resnično potrebovali, ampak mu boste dali vedeti, da ste hvaležni ter, da njegovo uslugo resnično cenite, saj je za vas le-ta neprecenljiva.

Če se želite zahvaliti svoji posebni osebi, le kliknite na spodnje gumbe in izberite svojo Škatlico zahvale.

Da bo darilo še bolj osebno, lahko napišete svoje posvetilo, ki ga bomo za vas priložili k darilu. Če pa ste brez idej, kaj napisati, pa le izberite eno od naših, že vnaprej sestavljenih, zahval 🙂